KLIK HIER EN BEKIJK ONZE REVIEWS OP GOOGLE

Wij schakelde Erik in voor de nieuwe Bedrijfsfilm van Solvid Ondernemen. Via via werd hij aan ons aanbevolen. Al in het eerste gesprek met Erik werd duidelijk dat hij het verhaal achter Solvid goed begreep. Hij gaf de juiste antwoorden en kwam met de juiste ideeën. Natuurlijk is het dan afwachten of hij het in de praktijk waar weet te maken. Hij heeft onze verwachtingen uiteindelijk zelfs nog weten te overtreffen.

In de film bracht hij zowel het verhaal van ons bedrijf als dat van de klant goed in beeld. De film maakt duidelijk wie we zijn en waar we voor staan. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Naast de kwaliteit die hij levert, was het ook nog eens een erg prettige samenwerking. Hij was flexibel in de contactmomenten en altijd bereid om telefonisch even te sparren.

Hij is onze go-to-guy wanneer we iets met video doen, een echte aanrader dus!

Anne de Ruyter, Solvid Ondernemen

Met de video’s van Erik maak je echt het verschil. Erik levert een super hoge kwaliteit, is erg flexibel en denkt zelfs mee hoe je je online zichtbaarheid verder kunt versterken. Geen vraag is voor Erik te gek. Erik communiceert prettig en heeft zijn werk altijd voor de deadline af.

Inge Jansen, Sparreo

Goeie en fijne samenwerking met Erik begonnen. Na de eerste opdracht dik tevreden terwijl dit pas het begin is. Up to more 🎬

Jimmy Noter, Jim James Hilversum

Erik maakt niet alleen een film. Hij verrast je daadwerkelijk, denkt met je mee en bekijkt samen welk doel je hebt met de film. Hij inspireert en laat keer op keer zien dat hij een echte vakman is.

Ik kan hem echt aanbevelen. Wij zijn dan ook zeer blij met alle video’s die hij voor ons gemaakt heeft.

Pedro van Helden, Baazz
SCHRIJF EEN REVIEW